Gulasz z wędzonej papryki do powolnej kuchenki
Gulasz z wędzonej papryki do powolnej kuchenki to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz paprykę, wodę, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Spróbuj Gulasz Węgierski Slow Cooker, Gulasz Węgierski Slow Cooker, oraz Slow Cooker Węgierski Gulasz Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, aż zmiękną i zaczną brązowieć na brzegach, 8 do 10 minut.
Dodać czosnek i gotować przez minutę.
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki. Przykryć i ustawić kuchenkę na niską.
Wymieszać paprykę, sól i pieprz w dużej misce. Wrzucić kostki mięsa w mieszaninie papryki, aż równomiernie powlekane.
Podgrzać jedną łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu. Umieścić jedną trzecią kostek wołowiny na patelni i gotować, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Wlać 2 łyżki wody do patelni i zeskrobać rumiane kawałki z patelni; wlać płyn do powolnej kuchenki. Zapobiega to papryka z spalania, gdy brązowy kolejne partie wołowiny.
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni i gotować następną partię w ten sam sposób; powtórz dla trzeciej partii.
Wymieszać pastę pomidorową i resztę wody do wolnej kuchenki; przykryć. Gotować na wysokiej przez 4 do 5 godzin (lub na niskiej przez 6 do 9 godzin).
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać w makaron jajeczny, i gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotowane przez, ale nadal są twarde do ukąszenia, o 5 protokół.
Podawać gulasz na makaronie z odrobiną kwaśnej śmietany i gałązką pietruszki.