Gulasz z wołowiną i szalotką

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Gulasz z wołowiną i szalotką może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 419 kalorii, 51g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Bakłażana I Szalotki, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Polędwica wołowa z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 300 F. wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Dodać trochę wołowiny do garnka i brązowy ze wszystkich stron.
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą wołowiną. Łyżka off i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżka kapieli.
Dodaj wino i gotuj, mieszając i skrobając dno, przez 3 minuty. Powrót wołowiny do garnka wraz z szalotki i bulionu. Doprowadzić do wrzenia. Odtłuść dowolną pianę.
Dodaj tymianek. Przykryć i przełożyć do piekarnika, aż wołowina będzie miękka, około 2 godzin. Łyżka do poszczególnych misek.Zalecane: holenderski piekarnik lub duży garnek żaroodporny
Zdjąć i wyrzucić gałązki tymianku.
Niech gulasz ostygnie, a następnie kadzi do dużych zamykanych worków, wypełniając każdy z nich w połowie. Przechowywać do 3 months.To podgrzać: rozmrozić przez noc w lodówce lub rozmrozić częściowo w kuchence mikrofalowej. Rozgrzać w przykrytym rondlu na średnim ogniu przez 20 minut.