Gulasz z wołowiną i szalotką

Gulasz z wołowiną i szalotką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Gulasz z wołowiną i szalotką może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 419 kalorii, 51g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Bakłażana I Szalotki, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Polędwica wołowa z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 300 F. wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać trochę wołowiny do garnka i brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą wołowiną. Łyżka off i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżka kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj wino i gotuj, mieszając i skrobając dno, przez 3 minuty. Powrót wołowiny do garnka wraz z szalotki i bulionu. Doprowadzić do wrzenia. Odtłuść dowolną pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj tymianek. Przykryć i przełożyć do piekarnika, aż wołowina będzie miękka, około 2 godzin. Łyżka do poszczególnych misek.Zalecane: holenderski piekarnik lub duży garnek żaroodporny
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Zdjąć i wyrzucić gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
2
Niech gulasz ostygnie, a następnie kadzi do dużych zamykanych worków, wypełniając każdy z nich w połowie. Przechowywać do 3 months.To podgrzać: rozmrozić przez noc w lodówce lub rozmrozić częściowo w kuchence mikrofalowej. Rozgrzać w przykrytym rondlu na średnim ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn