Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia

Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia
Gulasz wołowy, fasolowy i jęczmienny wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oregano, kapusty, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj duży garnek lub holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Umieścić na średnim ogniu i gotować wołowinę do brązowego. Wymieszać cebulę i gotować, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać sól, pieprz i czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wlać bulion wołowy, wodę i pomidory. Wymieszaj ziemniaki, marchew, kapustę, jęczmień i fasolę. Doprawiamy oregano, bazylią, rozmarynem i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
JęczmieńJęczmień
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn