Gulasz z soczewicy i wieprzowiny (Lentejas Estofadas con Cerdo)

Gulasz z soczewicy i wieprzowiny (Lentejas Estofadas con Cerdo)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soczewicy i gulaszu wieprzowego (lentejas Estofadas con Cerdo). Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ryż i hogao, mielony kminek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gulasz z soczewicy i wołowiny (Estofado de Lentejas con carne), Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę, czosnek, szalotki i papryka czerwona na patelni. Gotować przez około 6 minut lub aż cebula będzie translucent.In powolna kuchenka, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem ziemniaków, kolendra, sól i czarny pieprz.Przykryć i gotować na wysokiej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać ziemniaki i gotować przez 30 więcej minut.Wymieszać kolendrę i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn