Gulasz Z Południowo-Zachodniej Turcji

Gulasz z południowo-zachodniej Turcji może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, wapna klinyprep: 8 minut; gotować: 16 minut, bulion z kurczaka bez dodatku soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Garnek Gulaszowy, Gulasz Południowo-Zachodni, oraz Gulasz Z Kurczaka.
Instrukcje
Zalać duży rondel sprayem do gotowania; dodać olej i umieścić na średnim ogniu do gorąca. Tymczasem, pokroić indyka na kawałki 1-calowe; dodać indyka, pieprz, cebula, i czosnek na patelni. Gotować 5 minut lub aż indyk jest lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj kminek i gotuj 1 minutę, dobrze mieszając.
Dodaj bulion, fasolę i salsę do rondla. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Dusić chochle w poszczególnych miseczkach.