Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza z anchois Aioli. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, wino, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Frytki anchois z wędzonym Paprikanem Aioli, Szaszłyki do sałatek greckich z anchois Aioli, oraz Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać cebulę, marchew i trzy czwarte czosnku i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 3 protokół. Wymieszać sok z małży, pomidory i ich soki, rozcieńczoną pastę pomidorową, skórkę pomarańczową i 1/2 łyżeczki pasty anchois; doprawić solą i pieprzem. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pasta Anchois
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Skórka Pomarańczowa
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Odrzuć skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
6
Połowę zupy przełożyć do blendera i grubo puree. Przecier z powrotem do zupy w rondlu.