Mielony gulasz wołowy na puree czosnkowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wodę, warzywa z doliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 157 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym, Gulasz wołowy z upiornymi puree ziemniaczanym, oraz Gulasz wołowy po irlandzku z puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.