Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym

Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym
Mielony gulasz wołowy na puree czosnkowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wodę, warzywa z doliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 157 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym, Gulasz wołowy z upiornymi puree ziemniaczanym, oraz Gulasz wołowy po irlandzku z puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać z mieszanymi warzywami, pomidorami, sosem, majerankiem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
MajeranekMajeranek
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzej wodę, masło i sól czosnkową do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem, suchymi ziemniakami i pietruszką tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
6
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia płynu. Puch ziemniaków widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
7
Podawać mieszankę wołową na ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn