Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni
Gulasz z mielonej wołowiny na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, yukon gold, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jedna Patelnia Mielonej Wołowiny Stroganoff, Kremowa patelnia z kalafiorem i mieloną wołowiną, oraz Bakłażan Pomidor Mielona Patelnia Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać z solą, pieprzem i mąką.
Dodać grzyby; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
W małej misce wymieszaj bulion, śmietanę do ubijania i musztardę z trzepaczką do drutu.
Dodaj do mieszanki wołowiny. Wymieszać z ziemniakami i marchewką.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować 15 minut, aż warzywa będą miękkie i sos lekko zgęstnieje.
Posypać natką pietruszki.