Gulasz Z Kurczaka W Singapurze
Gulasz z kurczaka w Singapurze może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 391 kalorii, 8G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka bez kości, lekko dziecko liści szpinaku, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Singapur Gulasz Z Indyka, Szaszłyk Singapurski kurczak i ananas, oraz Pałeczki z kurczaka w sosie singapurskim.
Instrukcje
Kurczaka opłukać, osuszyć i pokroić w 1-calowe kawałki. W misce wymieszaj mąkę, sól, płatki chili i pięć przypraw.
Dodać kawałki kurczaka i wymieszać.
Wlać olej do 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu.
Dodaj mieszankę kurczaka, czosnek i imbir. Mieszać często, aż kurczak jest gotowane na zewnątrz, ale nadal różowy w środku (pokroić do testu), o 3 protokół.
Dodać mleko kokosowe i bulion i doprowadzić do duszenia. Dostosować ciepło do utrzymania dusić, okładka, i gotować do mieszania smaków, o 5 protokół.
Wymieszać ze szpinakiem, kukurydza, pomidory, kasztany wodne, zielona cebula, i sok z limonki i gotować, mieszając często, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół.
Posypać kolendrą przed podaniem z patelni.