GULASZ Z KURCZAKA (POLLO SUDADO)
Gulasz z kurczaka (POLLO SUDADO) jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 517 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, ząbek czosnku, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 100%, to danie jest doskonałe. Spróbuj GULASZ Z KURCZAKA (POLLO SUDADO), GULASZ Z KLOPSIKÓW (SUDADO DE ALBÓNDIGAS), oraz Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Dodaj kurczaka, wodę, bulion z kurczaka, sazon Goya i kminek w proszku. Przykryć i gotować przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać ziemniaki i kolendry i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.