GULASZ Z KLOPSIKÓW (SUDADO DE ALBÓNDIGAS)

Gulasz mięsny (SUDADO DE ALBÓNDIGAS) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Przepis ten zachwycił 262 osoby. Mieszanka tabletki bulionu wołowego, kolendra, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sudado de Albóndigas, Albóndigas Estofadas al Tomate (gulasz z klopsików i pomidorów), oraz Estofado de Albóndigas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić Meatballsw dużej misce, połączyć wołowinę, wieprzowina, aliños, sól, mąka kukurydziana i woda. Zagniataj rękami, aż dobrze wymieszasz.Uformuj mieszaninę w 8 klopsików, ustaw je na talerzu.Zrobić duszenie duży garnek, umieścić wodę, bulion wołowy, klopsiki, aliños, sól i Sazon Goya; dusić na małym ogniu, pokryte około 40 minut.
Dodać ziemniaki i yuca. Następnie przykryć i gotować przez DODATKOWE 35 minut, aż ziemniaki i yuca będą miękkie. Często sprawdzać i w razie potrzeby dodawać dodatkową wodę.Odkryj, sprawdź, czy ziemniaki i yuca są miękkie, dodaj posiekaną świeżą kolendrę i podawaj na białym ryżu.