Gulasz Z Kiełbasy
Gulasz z kiełbasy wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 1,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 374 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś tymianek, kapustę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kremowy Gulasz Z Kiełbasy, Kremowy Gulasz Z Kiełbasy, oraz Gulasz z kiełbasy i dyni piżmowej.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz bulion, marchewkę, seler, cebulę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodaj kapustę; przykryj i gotuj przez 10 minut. Dodaj fasolę i kiełbasę; podgrzej.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 90 dolarów za butelkę.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon