Gulasz Z Kiełbasy

Gulasz Z Kiełbasy
Gulasz z kiełbasy wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 1,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 374 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś tymianek, kapustę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kremowy Gulasz Z Kiełbasy, Kremowy Gulasz Z Kiełbasy, oraz Gulasz z kiełbasy i dyni piżmowej.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz bulion, marchewkę, seler, cebulę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj kapustę; przykryj i gotuj przez 10 minut. Dodaj fasolę i kiełbasę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 90 dolarów za butelkę.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn