Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku

Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku
Przepis Irish Lamb gulasz może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 2 godziny i 45 minut. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 48g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 979 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mąki, wody, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, oraz Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Włożyć jagnięcinę, sól, pieprz i mąkę do dużej miski. Wrzucić do płaszcza mięsa równomiernie. Brązowe mięso na patelni z tłuszczem boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
4
Mięso przekładamy do garnka (na patelni zostawiamy 1/4 szklanki tłuszczu).
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Dodaj czosnek i żółtą cebulę i saute aż cebula zaczyna się złoty. Rozpalić patelnię z 1/2 szklanki wody i dodać mieszaninę czosnku cebuli do garnka z kawałkami boczku, bulion wołowy i cukier. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
CebulaCebula
Bulion WołowyBulion Wołowy
CzosnekCzosnek
StadoStado
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
6
Dodaj marchew, cebulę, ziemniaki, tymianek, liście laurowe i wino do garnka. Zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem przez 20 minut, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
TymianekTymianek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn