Gulasz Z Grzybów Portobello Z Czerwonym Winem I Rozmarynem

Gulasz Z Grzybów Portobello Z Czerwonym Winem I Rozmarynem
Gulasz z grzybów Portobello z czerwonym winem i rozmarynem może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z cielęciny i grzybów Portobello, Epcot Food and Wine Festival gulasz grzybowy z Wiednia, Austria, oraz Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym.

Instrukcje

1
Przygotować polentę zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1/2 łyżeczki soli. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela. Grzyby pokroić w plasterki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodać cebulę; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 minuty lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pokrojone w plasterki pieczarki i pieprz. Gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Posypać grzybami mąkę i gotować 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Dodać wino i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając. Wymieszać natkę pietruszki i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Podawać natychmiast nad przygotowaną polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
9
Posypać 1 łyżką sera na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn