Gulasz Z Grzybów Portobello Z Czerwonym Winem I Rozmarynem
Gulasz z grzybów Portobello z czerwonym winem i rozmarynem może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z cielęciny i grzybów Portobello, Epcot Food and Wine Festival gulasz grzybowy z Wiednia, Austria, oraz Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym.
Instrukcje
Przygotować polentę zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1/2 łyżeczki soli. Odstawić i ogrzać.
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela. Grzyby pokroić w plasterki; odstawić.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać cebulę; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 minuty lub aż zmiękną.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pokrojone w plasterki pieczarki i pieprz. Gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając.
Posypać grzybami mąkę i gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać wino i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając. Wymieszać natkę pietruszki i rozmaryn.
Podawać natychmiast nad przygotowaną polentą.
Posypać 1 łyżką sera na każdej porcji.