Gulasz Z Groszku Czarnookiego

Gulasz Z Groszku Czarnookiego
Black-Eyed Pea gulasz może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, Black-Eyed peas, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Kiełbasą Z Czarnego Groszku, Gulasz z groszku czarnookiego z kiełbasą, oraz Gulasz Z Groszku I Kiełbasy.

Instrukcje

1
Groch posortować i umyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj kiełbasę; gotować 4 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Wymieszać w bulionie; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z groszkiem, solą, papryką i liśćmi laurowymi. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż groszek zacznie zmiękać. Odkryć i gotować 15 minut lub aż ciecz zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wymieszać w occie, pomidory, i musztarda zieleni; dusić 10 minut lub aż groch będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn