Gulasz Z Groszku Czarnookiego

Gulasz Z Groszku Czarnookiego
Black-Eyed Pea gulasz może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, Black-Eyed peas, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Kiełbasą Z Czarnego Groszku, Gulasz z groszku czarnookiego z kiełbasą, oraz Gulasz Z Groszku I Kiełbasy.

Instrukcje

1
Groch posortować i umyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj kiełbasę; gotować 4 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Wymieszać w bulionie; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z groszkiem, solą, papryką i liśćmi laurowymi. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż groszek zacznie zmiękać. Odkryć i gotować 15 minut lub aż ciecz zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wymieszać w occie, pomidory, i musztarda zieleni; dusić 10 minut lub aż groch będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn