Gulasz z fasoli i krewetek Cannellini

Gulasz z fasoli i krewetek Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 25g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz oliwę z oliwek, pastę pomidorową, fasolę cannellini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Z Fasoli Cannellini, Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini, oraz Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać i devein krewetki, rezerwując muszle. Przykryć i schłodzić krewetki.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj zarezerwowane muszle krewetek do patelni; smażyć 3 minuty lub aż skorupy turn pink. Wymieszać z winem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż ciecz prawie wyparuje. Wymieszać w 2 szklanki wody, sok z małży, i liść laurowy; gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę. Odstaw krewetki na bok.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 8 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pastę pomidorową i czosnek; gotuj 2 minuty, często mieszając. Wymieszać tymianek, sól, pieprz, i pomidory; doprowadzić do duszenia. Odcedzić krewetki przez durszlak nad holenderskim piekarnikiem; wyrzucić ciała stałe.
Dodać fasolę do patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut; zdjąć z ognia. Mieszać w krewetki; przykryć i odstawić 5 minut lub aż krewetki są zrobione. Natkę pietruszki wymieszać.