Gulasz Z Fasoli Cannellini

Gulasz Z Fasoli Cannellini
Gulasz z fasoli Cannellini to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz liść laurowy, liście szpinaku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini, Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini, oraz Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu, na średnim ogniu, doprowadzić fasolę, bulion, czosnek, liść laurowy i marchew do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
3
Dodaj szpinak, sól i pieprz i mieszaj przez 1 minutę. Łyżkę gulaszu do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
SólSól
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skropić olejem. W razie potrzeby dodać ocet lub parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia89
Magazyn