Gulasz Z Fasoli Cannellini
Gulasz z fasoli Cannellini to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz liść laurowy, liście szpinaku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini, Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini, oraz Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu, na średnim ogniu, doprowadzić fasolę, bulion, czosnek, liść laurowy i marchew do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Dodaj szpinak, sól i pieprz i mieszaj przez 1 minutę. Łyżkę gulaszu do misek.
Skropić olejem. W razie potrzeby dodać ocet lub parmezan.