Gulasz z fasoli Calypso, pomidorów i Poblano
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Gulasz z fasoli Calypso, pomidorów i Poblano może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Jeśli masz liść laurowy, ząbki czosnku, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasola Calypso Z Boczkiem, Calypso ryż i fasola, oraz Chocolate Calypso Beans (remix).
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodaj cebulę, czosnek, liść laurowy i szynkę; gotuj przez 5 minut.
Dodać fasolę i wymieszać z kminkiem, chipotles, chiles, pomidory, i kolendry; doprawić solą i pieprzem.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 1 cal i doprowadzić ją do wrzenia. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż fasola będzie miękka, o 1 godzinę.
Usunąć liść laurowy i wyrzucić; wybrać mięso z szynki, wyrzucić kość i zwrócić mięso do garnka. Posmakuj i dostosuj przyprawę.
Podawać z wapiennymi klinami do dekoracji.