Gulasz z dziczyzny: Gulgas di Capriolo

Gulasz z dziczyzny: Gulgas di Capriolo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele wschodnioeuropejskich przepisów, więc dać gulasz z dziczyzny: Gulgas di Capriolo spróbować. Jedna porcja zawiera 1314 kalorii, 171g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 13,6 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz montasio, śmietanę, jagody jałowca i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 32 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Najlepszy Gulasz, oraz Gulasz.

Instrukcje

1
Przyciąć dziczyznę z dowolnej tkanki łącznej i pokroić na 2 na 1-calowe kostki. W garnku 6-quart, połączyć marchew, seler, cebula, rozmaryn, tymianek, szałwia, czosnek, pieprz, jagody jałowca i czerwone Wino i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
PieprzPieprz
Czerwone WinoCzerwone Wino
RozmarynRozmaryn
DziczyznaDziczyzna
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia marynaty i zanurzyć kawałki dziczyzny. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
DziczyznaDziczyzna
3
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć ręcznikami, zastrzegając marynatę. W holenderskim piecu o grubym dnie podgrzewaj smalec do czasu palenia. Dziczyznę przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na patelni od 4 do 5 sztuk. Podsmażyć na złoty kolor, a następnie wyjąć na talerz. Powtarzaj proces, aż całe mięso zostanie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
DziczyznaDziczyzna
SmalecSmalec
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Dodać mąkę i drobinkę na patelnię i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SpeckSpeck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cynamon, goździki, pozostałą marynatę i mięso, w tym soki wylewane na talerz, i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować powoli przez 1 1/4 godziny, lub aż mięso jest bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MarynataMarynata
GoździkiGoździki
MięsoMięso
6
Usuń z ognia i odrzuć gałązki ziół, liść laurowy, czosnek, ziarna pieprzu i jagody jałowca. Wymieszać z kwaśną śmietaną, posypać natką pietruszki, sprawdzić przyprawy i podawać od razu udekorowane montasio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
PieprzPieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PrzyprawyPrzyprawy
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn