Nigdy nie można mieć zbyt wiele wschodnioeuropejskich przepisów, więc dać gulasz z dziczyzny: Gulgas di Capriolo spróbować. Jedna porcja zawiera 1314 kalorii, 171g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 13,6 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz montasio, śmietanę, jagody jałowca i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 32 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Najlepszy Gulasz, oraz Gulasz.
Instrukcje
1
Przyciąć dziczyznę z dowolnej tkanki łącznej i pokroić na 2 na 1-calowe kostki. W garnku 6-quart, połączyć marchew, seler, cebula, rozmaryn, tymianek, szałwia, czosnek, pieprz, jagody jałowca i czerwone Wino i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
Pieprz
Czerwone Wino
Rozmaryn
Dziczyzna
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
Tymianek
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Zdjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia marynaty i zanurzyć kawałki dziczyzny. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Dziczyzna
3
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć ręcznikami, zastrzegając marynatę. W holenderskim piecu o grubym dnie podgrzewaj smalec do czasu palenia. Dziczyznę przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na patelni od 4 do 5 sztuk. Podsmażyć na złoty kolor, a następnie wyjąć na talerz. Powtarzaj proces, aż całe mięso zostanie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Marynata
Dziczyzna
Smalec
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
4
Dodać mąkę i drobinkę na patelnię i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Speck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj cynamon, goździki, pozostałą marynatę i mięso, w tym soki wylewane na talerz, i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować powoli przez 1 1/4 godziny, lub aż mięso jest bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Marynata
Goździki
Mięso
6
Usuń z ognia i odrzuć gałązki ziół, liść laurowy, czosnek, ziarna pieprzu i jagody jałowca. Wymieszać z kwaśną śmietaną, posypać natką pietruszki, sprawdzić przyprawy i podawać od razu udekorowane montasio.