Gulasz z dziczyzny

Gulasz z dziczyzny
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, gulasz z dziczyzny może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 320 kalorii , 24 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, butelkowanego sosu do brązowienia, oleju rzepakowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis polubiło 73 smakoszy i kucharzy. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na zimę . Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 89% . Ten wynik jest znakomity. Gulasz z dziczyzny , klops z dziczyzny z sosem BBQ z jeżynami i haszem ze słodkich ziemniaków/dyni bawolej oraz suwaki z dziczyzny są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w holenderskim piekarniku. Brązowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać cebulę, czosnek, sos Worcestershire, liść laurowy, oregano, sól, pieprz i wodę. Gotować na wolnym ogniu pod przykryciem przez 1,5–2 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj ziemniaki i marchewkę. Kontynuuj gotowanie, aż warzywa będą miękkie, około 30-45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wymieszaj mąkę i zimną wodę; wmieszać do gulaszu. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
W razie potrzeby dodaj sos brązujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
6
Usuń liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn