Gulasz Z Dorsza Z Pimentonem I Chorizo

Gulasz Z Dorsza Z Pimentonem I Chorizo
Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez SippitySup. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Mieszanka utwardzonego chorizo, pomidory roma, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo, Fasola Fava Z Chorizo I Pimentonem, oraz Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn