Gulasz z Chorizo i soczewicy

Gulasz z Chorizo i soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 482 kalorie, 27g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i odbierz soczewicę, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Mięso Lite: gulasz z soczewicy, jarmużu i Chorizo, Zupa z białej soczewicy z chorizo i kremem z papryki-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, oraz Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż zmieni kolor na złoty kolor, o 45 sekund.
Dodać kiełbasę chorizo; gotować i mieszać, aż kiełbasa jest kruchy i zaczyna brązowieć, o 4 protokół. Wymieszać z selerem i gotować, aż seler zmięknie, o 4 protokół więcej.
Wylać nadmiar tłuszczu z kiełbasy, następnie dodać soczewicę i wodę. Doprawić kurkumą, curry i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są miękkie, o 40 protokół. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.