Gulasz Włoski

Włoski gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 384 kalorii, 15g białka, oraz 21g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka cebuli, soli, skondensowanej zupy pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Włoski, Włoski Gulasz Z Makaronu, oraz Gulasz Włoskich Myśliwych dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni ugotuj kiełbasę, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Dodaj cebulę, seler, marchew, włoską przyprawę, bazylię, sól i pieprz. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5 minut lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące. Dodaj wodę, pomidory i zupę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości warzyw. Dodaj ryż; przykryj i gotuj przez 10 minut lub do miękkości.