Gulasz Wołowy Z Pomidorami I Boczkiem
Gulasz wołowy z pomidorami i boczkiem to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 114g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1128 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.69 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka oxtails, papryka, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 27 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.
Instrukcje
Oxtails posypać papryką, solą i pieprzem. Płaszcz z mąką. Boczek gotować w ciężkim holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, około 5 minut.
Usuń boczek, za pomocą łyżki szczelinowej i rezerwy. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Pracując partiami, dodać oxtails i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Przełożyć oxtails na talerz.
Dodaj cebulę i czosnek do holenderskiego piekarnika, zmniejszyć ogień do średniej i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Wymieszać w koncentracie pomidorowym i 4 łyżeczki rozmarynu.
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 6 minut.
Dodaj pomidory, zrywając łyżką,
Dodaj bulion. Wołowina z sokami i boczkiem do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić do miękkości, o 2 1/2 godziny. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż płyn lekko zgęstnieje, około 30 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Rozgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.)
Dodaj groszek cukrowy do oxtails. Dusić na wolnym ogniu, aż groszek będzie po prostu chrupiący-delikatny, o 2 protokół.
Gulasz posypać 2 łyżkami rozmarynu.