Gulasz wołowy z papryką

Gulasz wołowy z papryką
Gulasz wołowy z papryką to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 46g białka, oraz 30 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pomidory w puszkach, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastową tapiokę, można śledzić to danie główne z Pudding Z Tapioki Kokosowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny gulasz wołowy z fasolą i papryką, Hiszpański gulasz wołowy z papryką Pimentón i Piquillo, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą. Ciepła 1 Łyżka. olej na dużej patelni i brązowej wołowiny, partiami, jeśli to konieczne, ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Dodaj pozostały olej i cebulę na patelni i gotować, aż zmiękną, 3 do 5 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj do powolnej kuchenki. Wymieszaj pomidory, paprykę, oregano, sos sojowy i tapiokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
5
Przykryć i gotować na niskim, aż mięso będzie przetargu widłowego, 7 do 8 godzin. Kapary wymieszać, w razie potrzeby doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn