Gulasz Wołowy Z Kasztanem
Need a dairy free main course? Gulasz wołowy z kasztanem może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, bulion wołowy, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish hen and Chestnut gulasz, Gulasz Z Włoskiej Soczewicy I Kasztana, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę w 1-calową kostkę.
Połącz wołowinę i 3 łyżki mąki w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnij worek i dobrze wstrząśnij, aby pokryć.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodać 1 1/2 szklanki wody i dalej 6 składników( woda przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Połączyć zimną wodę i 1 łyżkę mąki w małej misce; dobrze wymieszać.
Dodaj mieszaninę mąki, bakłażan, ziemniaki, kasztany i pomidory do mieszaniny wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić 30 minut lub aż warzywa będą miękkie i gulasz jest gęsty.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.