Gulasz wołowy w sosie pomidorowym (Estofado de Res)
Przepis gulasz wołowy w sosie pomidorowym (Estofado de Res) można w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 2448 kalorii, 244g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz gulasz wołowy, ząbek czosnku, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 414 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Gulasz z fasoli i wołowiny (Estofado de Frijoles y Carne), Gulasz z soczewicy i wołowiny (Estofado de Lentejas con carne), oraz Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i gotować przez około 4 protokół lub aż cebula są przezroczyste.
Płaszcz kawałki wołowiny z mąką i dodać do garnka, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Dodać sos pomidorowy, bulion wołowy, liść laurowy, sól, kminek w proszku i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i niech gotować przez około 1 godzinę i 10 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Dodać ziemniaki i marchew. Przykryć i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki i marchew będą miękkie.