Gulasz wołowy w sosie pomidorowym (Estofado de Res)

Gulasz wołowy w sosie pomidorowym (Estofado de Res)
Przepis gulasz wołowy w sosie pomidorowym (Estofado de Res) można w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 2448 kalorii, 244g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz gulasz wołowy, ząbek czosnku, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 414 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Gulasz z fasoli i wołowiny (Estofado de Frijoles y Carne), Gulasz z soczewicy i wołowiny (Estofado de Lentejas con carne), oraz Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać cebulę, czosnek i gotować przez około 4 protokół lub aż cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Płaszcz kawałki wołowiny z mąką i dodać do garnka, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać sos pomidorowy, bulion wołowy, liść laurowy, sól, kminek w proszku i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i niech gotować przez około 1 godzinę i 10 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Bulion WołowyBulion Wołowy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać ziemniaki i marchew. Przykryć i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki i marchew będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Podawać z białym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn