Gulasz wołowy sefardyjski to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz mielony pieprz, sól, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Salsa Sefardyjska, oraz Charoset Sefardyjski Cały Pomarańczowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj cebulę, seler, sól, i papryka na patelni; smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Połącz skrobię kukurydzianą i wołowinę, rzucając dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodać mieszaninę wołowiny na patelni; gotować 5 protokół, brązowienie ze wszystkich stron. Wymieszać w białym winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać bulion, wodę, imbir i czosnek; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zdjąć z ognia; przykryć i wstawić do piekarnika. Gotować w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wymieszaj z marchewką, daktylami, morelami i ziemniakami. Wróć do piekarnika. Przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę. Dobrze wymieszać; przykryć i piec dodatkowe 30 minut lub aż wołowina będzie miękka.