Gulasz Wołowy Po Irlandzku

Gulasz Wołowy Po Irlandzku
Irlandzki gulasz wołowy może być tylko zupa szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz ziemniaki, bulion wołowy, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać mięso i cebulę; gotować i mieszać 5 do 8 min. lub aż mięso będzie równomiernie rumiane. Wymieszaj bulion, pomidory i mieszankę dressingu. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać ziemniaki i marchew; dusić, pod przykryciem, 45 min. lub aż mięso będzie miękkie i sos zgęstnieje, odsłaniając po 30 min. i mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia4
Magazyn