Gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 892 kalorie, 66g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, Chucka wołowego, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na średnim ogniu rozgrzać duży holenderski piekarnik z ciasną pokrywą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wlać wystarczającą ilość oleju, aby wypełnić patelnię o głębokości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Mąkę rozłożyć na talerzu lub kawałku papieru woskowego. Połowę wołowiny obficie przyprawiamy solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące. Otrząśnij nadmiar mąki i dodaj do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podsmażyć mięso, odkryte, mieszając tylko od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć wołowinę na talerz. Powtórz z pozostałą wołowiną. Wyrzucić olej i wytrzeć patelnię. Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. powrót garnek do pieca i roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 1 minutę więcej. Powrót wołowinę do garnka i dodać wodę lub bulion, i doprowadzić do duszenia. Korzystając z kawałka kuchennego Sznurka, związać pietruszkę, tymianek i liście laurowe i dodać wiązkę do garnka. Doprawić 2 łyżeczkami soli i pieprzu do smaku. Przykryć i przełożyć do piekarnika. Mięso dusić do miękkości, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Dodaj ziemniaki, marchew, seler i pomidory, i doprowadzić do duszenia. Dusić, odkryte, na górze pieca, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zgęstnieje i wołowina i warzywa są miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
10
Usunąć i wyrzucić wiązkę ziół. Wymieszać z octem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Podzielić między miski i podawać natychmiast. Uwaga kucharza: chuck wołowy, ze względu na marmurkowanie wewnątrz mięśniowego tłuszczu, jest wyborem dla każdego rodzaju gulaszu. Jeśli nie możesz znaleźć Chucka do gulaszu w dziale mięsnym, kup gruby stek i pokrój go w 2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę