Gulasz Wołowy

Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 340 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, pietruszkę płaskolistną, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać wołowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Na patelnię dodajemy grzyby i kolejne 4 składniki (pieczarki przez czosnek); gotujemy 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Wołowina na patelnię. Wymieszać wodę i 6 kolejnych składników (woda przez liście laurowe); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać oliwki i gotować przez 30 minut lub aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liście laurowe. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzybyGrzyby
OcetOcet
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn