Gulasz wołowo-grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z wołowiną i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz paprykę, wermut, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz wołowo-pieczarkowy, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz Wołowy Z Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z wołowiny; pokrój wołowinę w 1-calową kostkę. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj wołowinę i cebulę; saute 5 protokół.
Połączyć mąkę, sól, i pieprz; posypać mieszaniną wołowiny, i gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodać grzyby i kolejne 7 składników( grzyby przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 40 minut lub aż wołowina jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Uwaga: w razie potrzeby Zastąp 1 szklankę bulionu z kurczaka na 1 szklankę wermutu.