Gulasz wołowy z piwem i papryką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z piwem i Paprikanem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Papryka gulasz wołowy z krótkim żebrem, Gulasz Wołowy Ze Słodką I Gorącą Papryką Z Triestu, oraz Marha Pörkölt - Węgierski Gulasz Wołowy Z Papryką.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w dużym garnku na średnim ogniu. Brązowe mięso w dwóch partiach, odkładając na talerzu, gdy będzie brązowe.
Przetnij kawałki na pół. Odstawić.
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę do garnka. Wymieszać i gotować przez dwie lub trzy minuty, aż zmięknie, a następnie dodać czosnek na kolejną minutę.
Wlać piwo i bulion wołowy, następnie dodać Worcestershire, pastę pomidorową, paprykę, sól, pieprz i cukier.
Dodać wołowinę z powrotem do garnka. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin. * Aktualizacja: ciecz powinna gotować się do grubszego stanu. Jeśli robi się zbyt gruba/zmniejsza się za bardzo, dodaj dodatkową wodę w razie potrzeby.
Dodaj marchew i ziemniaki, następnie przykryj i gotuj przez dodatkowe 30 minut. (Jeśli gulasz wyschnie, wystarczy dodać filiżankę gorącej wody na raz, aby uzupełnić płyn.) Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Podawać w miseczkach obok chrupiącego francuskiego chleba.
W razie potrzeby posypać mieloną natką pietruszki.