Gulasz wołowy z piwem i papryką

Gulasz wołowy z piwem i papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z piwem i Paprikanem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Papryka gulasz wołowy z krótkim żebrem, Gulasz Wołowy Ze Słodką I Gorącą Papryką Z Triestu, oraz Marha Pörkölt - Węgierski Gulasz Wołowy Z Papryką.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej i masło w dużym garnku na średnim ogniu. Brązowe mięso w dwóch partiach, odkładając na talerzu, gdy będzie brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przetnij kawałki na pół. Odstawić.
3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę do garnka. Wymieszać i gotować przez dwie lub trzy minuty, aż zmięknie, a następnie dodać czosnek na kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wlać piwo i bulion wołowy, następnie dodać Worcestershire, pastę pomidorową, paprykę, sól, pieprz i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać wołowinę z powrotem do garnka. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin. * Aktualizacja: ciecz powinna gotować się do grubszego stanu. Jeśli robi się zbyt gruba/zmniejsza się za bardzo, dodaj dodatkową wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj marchew i ziemniaki, następnie przykryj i gotuj przez dodatkowe 30 minut. (Jeśli gulasz wyschnie, wystarczy dodać filiżankę gorącej wody na raz, aby uzupełnić płyn.) Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Podawać w miseczkach obok chrupiącego francuskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W razie potrzeby posypać mieloną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn