Gulasz wołowy sefardyjski to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz mielony pieprz, sól, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Salsa Sefardyjska, oraz Charoset Sefardyjski Cały Pomarańczowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj cebulę, seler, sól, i papryka na patelni; smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Połącz skrobię kukurydzianą i wołowinę, rzucając dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodać mieszaninę wołowiny na patelni; gotować 5 protokół, brązowienie ze wszystkich stron. Wymieszać w białym winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać bulion, wodę, imbir i czosnek; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Zdjąć z ognia; przykryć i wstawić do piekarnika. Gotować w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Wymieszaj z marchewką, daktylami, morelami i ziemniakami. Wróć do piekarnika. Przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę. Dobrze wymieszać; przykryć i piec dodatkowe 30 minut lub aż wołowina będzie miękka.