Gulasz Wieprzowy Ze Słodkich Ziemniaków

Gulasz wieprzowy ze słodkich ziemniaków może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 449 kalorii, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.49 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz brązowy cukier, ząbki czosnku, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Ze Słodkich Ziemniaków, Gulasz Wieprzowy Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Wieprzowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić wieprzowinę z musztardą, aż lekko pokryte. W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę i brązowy cukier; dodać wieprzowinę i wstrząsnąć płaszcz.
W holenderskim piecu na średnim ogniu, brązowa wieprzowina w oleju.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zeskrobać dno patelni poluzować wszelkie rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy.
Dodać cebulę, słodkie ziemniaki, sól i pieprz; przykryć i dusić 30 minut więcej lub aż wieprzowina i ziemniaki będą miękkie. Natkę pietruszki wymieszać.