Gulasz Wieprzowy: Carne Adovada

Gulasz Wieprzowy: Carne Adovada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu wieprzowego: Carne Adovadan. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nasiona kolendry, papryka chile, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Carne Adovada (czerwone Chile i gulasz wieprzowy), Carne Adovada (Wieprzowina Marynowana), oraz Carne Adovada (New Mexican Chile-Duszona Wieprzowina) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozprowadzić wszystkie przyprawy (chile, kolendra, kminek, oregano, pieprz) na arkuszu folii aluminiowej z krawędziami podwiniętymi, aby uniknąć rozlania i tostować przyprawy przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Przenieść tosty przyprawy do molcajete lub moździerza i tłucz i zmielić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
4
Kostkę wieprzową posypać przyprawami, pokrywając w miarę możliwości wszystkie powierzchnie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Odstawić wieprzowinę do lodówki na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Utwórz beurre manie przez tłuczenie mąki do masła w małej misce. Odstawić na bok, aż będzie potrzebny jako zagęszczacz do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozgrzać olej z pestek winogron w głębokiej patelni saute na średnim ogniu, aż zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać kostki wieprzowe i brązowy ze wszystkich stron. Obniżyć ogień do średniej i dodać czosnek i cebulę i wymieszać, aby połączyć smaki. Gotować, aż cebula stanie się przezroczysta, następnie mieszać z chili w proszku i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Dodaj 4 szklanki wody i zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu do przetargu widelec, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Dodać wodę w razie potrzeby w trakcie procesu gotowania. W ciągu ostatnich 30 minut czasu gotowania, dodać beurre manie zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn