Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj gulaszu wieprzowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 351 kalorii, 42g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.65 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól, brązowy cukier, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Po Węgiersku, Gulasz wieprzowy w garnku, oraz Szybki Gulasz Wieprzowy.
Instrukcje
1
Umieścić holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Odcedzić; odstawić.
4
Boczek ugotować na patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Dodać sok pomidorowy i kolejne 7 składników (sok pomidorowy przez piwo). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby Umożliwić
7
Dodaj kapustę i ziemniaki; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.