Gulasz wieprzowo-pieprzowy
Gulasz wieprzowo-pieprzowy wymaga mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz masło, papryka, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Gulasz z wieprzowiny i zielonego pieprzu, Gulasz wieprzowy z małż, małży i pikantnym sosem z czerwonej papryki, oraz Szybkie i łatwe African Pork Peanut gulasz, wieprzowina Passion Pursuit Zwycięzca Devon Delaney (sponsorowane).
Instrukcje
Rozgrzać boczek w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać z wieprzowiną i gotować, aż równomiernie rumiane.
Z garnka wyjąć wieprzowinę i płyn i odstawić.
W dużym garnku, roztopić masło na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę do miękkości i lekko rumiane.
Wymieszać z mąką i papryką, ciągle mieszając, gotować aż zgęstnieje.
Wymieszaj wieprzowinę, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, żółtą paprykę i paprykę jalapeno do garnka. Wymieszaj bulion wołowy, pastę pomidorową, czosnek, sól i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 do 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.