Gulasz wieprzowo-dyniowy
Gulasz wieprzowy i Squash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szałwii, bulion wołowy, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz wieprzowo-zimowy, Gulasz wieprzowo-Kabaczkowy z chilli, oraz Gulasz z wieprzowiny i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Brąz kostki wieprzowe w gorącym oleju, około 10 minut. Gotować i mieszać cebulę i czosnek z wieprzowiną, aż cebula jest wieprzowina nie jest już różowy w środku, o 5 protokół.
Przynieś 2 szklanki bulionu z kurczaka i 2 szklanki bulionu wołowego do wrzenia w osobnym rondlu. Wymieszaj rozmaryn, szałwię, liście laurowe i tymianek w mieszance bulionowej; kontynuuj gotowanie w wrzeniu, aż bulion zmniejszy się o połowę, około 10 minut.
Wlać zredukowany bulion do mieszanki wieprzowej wraz z pozostałymi 2 szklankami bulionu z kurczaka i wołowiny. Doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać dyni, ziemniaki, marchew i seler do zupy. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest tender, 10 do 15 minut.
Jabłka wymieszać do zupy i dusić do miękkości, około 10 minut; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw zupę do ostygnięcia na 10 minut przed podaniem.