Gulasz wieprzowo-dyniowy

Gulasz wieprzowo-dyniowy
Gulasz wieprzowy i Squash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szałwii, bulion wołowy, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz wieprzowo-zimowy, Gulasz wieprzowo-Kabaczkowy z chilli, oraz Gulasz z wieprzowiny i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Brąz kostki wieprzowe w gorącym oleju, około 10 minut. Gotować i mieszać cebulę i czosnek z wieprzowiną, aż cebula jest wieprzowina nie jest już różowy w środku, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przynieś 2 szklanki bulionu z kurczaka i 2 szklanki bulionu wołowego do wrzenia w osobnym rondlu. Wymieszaj rozmaryn, szałwię, liście laurowe i tymianek w mieszance bulionowej; kontynuuj gotowanie w wrzeniu, aż bulion zmniejszy się o połowę, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wlać zredukowany bulion do mieszanki wieprzowej wraz z pozostałymi 2 szklankami bulionu z kurczaka i wołowiny. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Wymieszać dyni, ziemniaki, marchew i seler do zupy. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest tender, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Jabłka wymieszać do zupy i dusić do miękkości, około 10 minut; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw zupę do ostygnięcia na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia55
Magazyn