Gulasz Warzywny Z Kurczakiem
Gulasz warzywny z kurczaka to bezmleczne przepis z 7 porcjami. To danie główne ma 385 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz wodę, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, udka z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Gulasz z warzyw i kurczaka, Gulasz z kurczaka i warzyw, oraz Gulasz z kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodać ziemniaki i 6 kolejnych składników( przez sól); dobrze wymieszać.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę z wodą, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszankę mąki i grochu do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut.
Kurczaka wyjąć z patelni; lekko ostudzić.
Usuń kurczaka z kości; Odrzuć kości. Powrót kurczaka na patelnię; wymieszać, aby połączyć.