Jagnięcina i zimowy gulasz warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz słodkie ziemniaki, bulion wołowy, dyni i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 290 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Zimowy gulasz warzywny z kuskusem, Gulasz z ciecierzycy i warzyw zimowych, oraz Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu, a mięso jagnięce brązowo ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Odcedzić tłuszcz i wymieszać z bulionem wołowym i winem. Doprawić czosnkiem, tymiankiem, solą, pieprzem i liściem laurowym. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wymieszać w squash, pasternak, słodkie ziemniaki, seler, i cebula. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.