Gulasz Ukraiński

Gulasz Ukraiński
Ukraiński gulasz może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 64G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,01 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, mąka, SOS stek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Barszcz Ukraiński, Barszcz Ukraiński, oraz Ukraińskie Boże Narodzenie Kutya.

Instrukcje

1
Stopić skracanie w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować wołowinę w gorącym skracania aż całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół. Wymieszać cebulę, czosnek, papryka, sól, i pieprz do wołowiny; gotować i mieszać 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wlać wodę i sos stek do garnka; mieszać, aż mieszanina wołowiny jest równomiernie pokryte. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż wołowina będzie miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Mąkę ubić do wody w małej misce, wymieszać z mieszaniną wołowiny. Kontynuuj duszenie gulaszu, aż lekko zgęstnieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn