Gulasz Ukraiński
Ukraiński gulasz może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 64G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,01 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, mąka, SOS stek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Barszcz Ukraiński, Barszcz Ukraiński, oraz Ukraińskie Boże Narodzenie Kutya.
Instrukcje
Stopić skracanie w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować wołowinę w gorącym skracania aż całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół. Wymieszać cebulę, czosnek, papryka, sól, i pieprz do wołowiny; gotować i mieszać 5 minut więcej.
Wlać wodę i sos stek do garnka; mieszać, aż mieszanina wołowiny jest równomiernie pokryte. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż wołowina będzie miękka, o 15 protokół.
Mąkę ubić do wody w małej misce, wymieszać z mieszaniną wołowiny. Kontynuuj duszenie gulaszu, aż lekko zgęstnieje, 2 do 3 minut.