Gulasz Południowo-Zachodni
Gulasz południowo-zachodni może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, czosnek w proszku, mielony kminek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 6 godzin i 20 minut. Z łyżką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dwuetapowy Gulasz Południowo-Zachodni, Południowo-Zachodni Garnek, oraz Południowo-Zachodni Gulasz Z Kurczaka.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu brązową wieprzowinę w oleju.
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj do miękkości.
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka; dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do miękkości mięsa.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, są winnice Eden Canyon "ESTATE" Cabernet Sauvignon. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.
Winnice Eden Canyon "nieruchomości" Cabernet Sauvignon
Brązowy MEDAL-2011 San Francisco Chronicle Wine Competition. Posiadłość Cabernet Sauvignon z 2007 roku to pomyślny rocznik. Sezon wegetacyjny przyniósł najgrubsze i najbardziej aromatyczne Skórki, jakie kiedykolwiek wyhodowaliśmy. Silna i złożona, jej Krucza cera ujawnia kobiecy styl, średnie ciało i gęste smaki świeżych jagód, czekolady, porzeczki, cynamonu, fiołków i goździków. Ten rocznik leżakował przez 24 miesiące w beczkach z francuskiego dębu. Nasza mała produkcja, ręcznie robione wina są produkowane przy minimalnej interwencji, odzwierciedlając pełny wpływ naszej winnicy na proces produkcji wina. Nasza Winnica estate produkuje niskie plony i wysokiej jakości winogrona, które są kruszone i pozbawione łodyg w ciągu kilku minut od ręcznego zbierania. Produkujemy około 2000 przypadków rocznie spójnych, zrównoważonych, niskosiarczynowych, wegańskich, bezglutenowych, niemodyfikowanych genetycznie i przyjaznych naturze win.