Gulasz Meksykański
Gulasz meksykański może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 676 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Mieszanka topionego sera, cebula, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz, Najlepszy Gulasz, oraz Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i kruche, o 10 protokół. Rozbij mięso na części, jak gotuje.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Dodać makaron do wołowiny i cebuli i umieścić na średnim ogniu; mieszać w ser topiony, aż się stopi, o 3 protokół.
Dodaj salsa, fasola pinto, i kukurydza do mieszaniny; wymieszać i podgrzać, aż mieszanina pęcherzyki lekko, inny 5 protokół.