Gulasz Marchewkowo-Grzybowo-Jęczmienny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu marchewkowo-Grzybowo-jęczmiennego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.1 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 451 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grzyby shiitake, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z pieczarek i jęczmienia, Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, oraz Pikantny gulasz z kiełbasą, jęczmieniem i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś sok z marchwi, 3 szklanki wody i łodygi grzybów do wrzenia w rondlu na średnim ogniu. W międzyczasie rozgrzać oliwę z oliwek i 2 łyżki masła w garnku na średnim ogniu.
Dodać czapki grzybowe i jęczmień i gotować, aż jęczmień jest tosty, o 5 protokół.
Dodaj cebulę, seler i rozmaryn do garnka i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o 2 protokół.
Dodaj marchew i gotować 2 Więcej minut.
Zwiększyć ciepło do wysokiej i dodać połowę mieszanki soku z marchwi, pozostawiając łodygi grzybów na patelni. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie prawie wchłonięta, około 6 minut.
Dodaj pozostałą mieszaninę soku z marchwi, jarmuż i imbir i gotować, mieszając, aż jęczmień i warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Pozostałe 2 łyżki masła wymieszać, następnie dusić w miseczkach.
Zdjęcia Antonis Achilleos