Gulasz Lengua (Język Wołowy)

Gulasz Lengua (Język Wołowy)
Gulasz Lengua (beef Tongue) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Mieszanka soli, pora, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 20 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fiesta Lengua (Język), Pastel de lengua (ciasto z językiem wołowym), oraz Cemitas de Lengua (język meksykański).

Instrukcje

1
Umieść język wołowy w ciasnym garnku i przykryj wodą o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać sól i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny. Odcedzić i zarezerwować płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Usunąć i wyrzucić skórę z języka. Mięso rozdrobnić dwoma widelcami; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, por, seler, i marchew. Gotować i mieszać, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, aż nie pozostaną żadne grudki i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj rozdrobnione mięso do garnka wraz z rezerwowym bulionem i przyprawą taco. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 20 do 30 protokół. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn