Gulasz jagnięcy wolno gotowany z Rigatoni
Gulasz jagnięcy z Rigatoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 41g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, marchew, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopalacz Gulasz Z Jagnięciną I Warzywami, Gulasz jagnięcy z karczochami i białą fasolą, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na patelni na średnim ogniu.
Jagnięcinę posypać solą i gotować, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 8 protokół.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Odcedzić wszystko, ale 2 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodaj cebulę i marchew; smażyć 3 protokół.
Wlać wino i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby poluzować brązowe kawałki na dnie patelni.
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki. Wymieszaj pomidory, czosnek i rozmaryn. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso rozpadnie się widelcem, 5 do 6 godzin. Mięso rozdrobnić i przyprawić sosem solą.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować rigatoni do miękkości, o 10 protokół; odcedzić.
Podajemy rigatoni z gulaszem i w razie potrzeby posypujemy parmezanem.