Gulasz jagnięcy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1021 kalorii, 77g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka anyżu gwiazdkowego, pieprzu, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Cebulę i rzep kroimy na ćwiartki. Cebulę, rzepę, marchewkę i koper włożyć lekko do oleju i ułożyć na blasze do pieczenia. Pieczemy warzywa przez 30 minut, mieszając co 10 minut. Gdy warzywa mają ciemny karmelowy kolor, wyjmij je z piekarnika. 1 cebulę, 1 marchewkę, 1 rzepę i łodygę kopru włoskiego odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor Karmelowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzepa
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Resztę warzyw włożyć do dużego garnka z wywarem z kurczaka, czosnkiem, sokiem pomarańczowym, cydrem jabłkowym, nasionami kolendry, nasionami kopru włoskiego, anyżem, nasionami kminku, skórką pomarańczową, solą i pieprzem. Gotować bulion na dużym ogniu, aż zmniejszy się o około połowę.
Umieść kostki na stojaku z drutu, aby osuszyć lub na czystym ręczniku, aby wchłonąć nadmiar wilgoci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Dodaj trochę oleju do gotowania na dużej patelni ciężkiej i podgrzać na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie dodaj pokrojoną w kostkę jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, partiami, w razie potrzeby, przez 3 minuty z każdej strony, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przełożyć jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Dodać wino do patelni, że jagnięcina była gotowana w i gotować, na dużym ogniu, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką. Gotuj wino, aż zmniejszy się o około połowę, a cząstki stałe wyjdą z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wlać zredukowane wino na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. odcedzić bulion i wyrzucić ciała stałe.