Gulasz Hamburgerowy
Gulasz hamburgerowy to przepis bezmleczny, składający się z 8 porcji. To danie główne ma 378 kalorii , 18 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup kapustę, ziemniaki, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 57% , to danie jest solidne. Wypróbuj gulasz do hamburgerów , gulasz do hamburgerów i gulasz do hamburgerów , aby znaleźć podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj zupę i pomidory; dusić bez przykrycia przez 10 minut.
Dodać marchewkę, ziemniaki, kapustę, kukurydzę i fasolę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodaj ryż i wodę lub sok; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj pod przykryciem przez 20 minut lub do momentu, aż ryż będzie ugotowany, a warzywa miękkie.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Dom Niezależnych Producentów HIP Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Dom Niezależnych Producentów HIP Cabernet Sauvignon]()
Dom Niezależnych Producentów HIP Cabernet Sauvignon
Kolor ciemny, granatowy. Aromaty ciemnego tostu, dymu, goździków, mięty pieprzowej, dzikiej jeżyny i śliwki, z odrobiną ciemnego proszku kakaowego. Podniebienie jest przyjemnie rustykalne, ale z pełnym środkowym podniebieniem i utrzymującym się ciemnym wiśniowym finiszem z odrobiną mineralności. Owoce pochodziły głównie z winnicy The Sagemoor Farms w Columbia Valley AVA. Moszcz przepompowywano przez 8 dni i tłoczono do zbiornika, gdzie przeszedł fermentację jabłkowo-mlekową. Wino fermentowało do wytrawności w 100% American Oak i dojrzewało w 100% French Oak. Było leżakowane w 100% w beczce przez 8 miesięcy. Wino to jest gotowe do picia już teraz i ma strukturę pozwalającą na dojrzewanie przez kolejne 5 do 10 lat.