Gulasz Garbanzo i Greens

Gulasz Garbanzo i Greens
Gulasz Garbanzo i Greens to bezglutenowe danie główne. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonego kminku, cebula, kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Garbanzo Beans & Greens, Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata, oraz Gulasz Garbanzo.

Instrukcje

1
Podgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieść chiles na patelni; spłaszczyć łopatką. Gotować 5 sekund z każdej strony lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Połączyć tosty chiles i 2 szklanki wrzącej wody w misce; odstawić 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść mieszaninę chile w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Dodaj posiekaną cebulę, posiekane chorizo, i mielony czosnek; gotować 5 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać mieszaninę puree chile, szwajcarski chard, a następnie 5 składników (przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
8
Podawać zupę z tortillami; posypać queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn